السبت، 31 أغسطس 2019

خلطة المحشي، مقدمة من الشيف ام ميدو

كتبت غادة المصري

الاول بصلتين مفرومين نشوحهم في زيت مش سمنه
واول مايدبل ننزل بفصين توم تشويحه وانزلي بالصلصه قلبيها وسيبيها لحد ماتتسبك خالص يعني الزيت الموجود بطلع ع وش الصلصه هنا بقي تكه😱😱حلوه اوي تفرمي بصله مع واحده طماطم وتقلبيهم مع الخلطه بعد ماتكون نزلت م علي النار اغسلي الرز وصفي كويس وحطيه ع الخلطه ورجعيه ع النار وقلبي شويه تحسي انه تماسك نزليه وضيفي الخضرا عليه (شبت كسبره بقدونس)مقطعين ناعم وقلبي وهنا بقي ضيفي بهاراتك)(فلفل كمون بقدونس شبت كسبره كرفس قرفه جنزبيل كبيبه صيني جوزه الطيب كل دا بودر اشتريه واطحني ف البيت افضل)بس افرشي الحله بواقي الخضرا وطرنشات طماطم وبصل وفلفل اخضر لفي المحشي ووقت التسويه حطي، الحله ع النار شويه من غير الشوربه تسخن 😱😱😱هنا بقي تكه معلقه سمنه سخنيها اوي وشوحي فيها، فصين توم ع السريع ورشيها ع المحشي وضيفي الشوربه سخنه وكملي تسويه
بالف هنا
#ام ميدو

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013