كتبت غادة المصري
المقادير
نصف كيلو لحم مفروم
نصف كيلو شيش دجاج او نصف اوراك مخلية من العظم والجلد ومقطعة
١بياض بيضة
بصلة صغيرة مع بشر بصلة مع واحدة طماطم مبشورة
اخذ ماء البصل والطماطم واحتفظ بيهم لتصبيع الكفتة واصع عليهم معلقة زيت ورشة ملح وفلفل
معلقة نشا
حزمة بقدونس اوراق فقط طبعا مسغولة ومقطعة
معلقة صغيرة كلا من
ملح/فلففل/بهارات السبعة/بهارات فراخ
الطريقة/ اضرب البصلة انعمها وانزل بتفل البصلة كمان انزل بالشيش او اوراك الفراخ انزل باللحم المفروم انزل بالنشا انزل ببياض البيضة والبقدونس والبهارات لحد الخليط ما ينعم
اخذ قطعة من اللحم علي سيخ الشوي وابلل ايدي بماء البصل والزيت توضع في صنية في الفرن اشعل قطعة فحم علي البوتجاز وخرج الصنية من الفرن واضع قطعة الفحم علي ورقة فويل او ورقة بصل وانزل علي قطعة الفحم بمعلقة زيت واغطي الصنية وتقدم بالف عافية
المقادير
نصف كيلو لحم مفروم
نصف كيلو شيش دجاج او نصف اوراك مخلية من العظم والجلد ومقطعة
١بياض بيضة
بصلة صغيرة مع بشر بصلة مع واحدة طماطم مبشورة
اخذ ماء البصل والطماطم واحتفظ بيهم لتصبيع الكفتة واصع عليهم معلقة زيت ورشة ملح وفلفل
معلقة نشا
حزمة بقدونس اوراق فقط طبعا مسغولة ومقطعة
معلقة صغيرة كلا من
ملح/فلففل/بهارات السبعة/بهارات فراخ
الطريقة/ اضرب البصلة انعمها وانزل بتفل البصلة كمان انزل بالشيش او اوراك الفراخ انزل باللحم المفروم انزل بالنشا انزل ببياض البيضة والبقدونس والبهارات لحد الخليط ما ينعم
اخذ قطعة من اللحم علي سيخ الشوي وابلل ايدي بماء البصل والزيت توضع في صنية في الفرن اشعل قطعة فحم علي البوتجاز وخرج الصنية من الفرن واضع قطعة الفحم علي ورقة فويل او ورقة بصل وانزل علي قطعة الفحم بمعلقة زيت واغطي الصنية وتقدم بالف عافية
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق