كتبت غادة المصري
حنجيب ربع كيلو فراخ مخلية ونغسلها كويس جدا بالخل والملح واليمون
ونتبلها فلفل اسمر +بصل +ليمون
ثم نحضر طاسة ونضع فيها زبدة م2معلقة زيت ونسخنها ثم ننزل بالفراخ فى الطاسة ونقلب ونكون مقطعين بصلة متوسطة كريهات مربعات صغيرة ومعها فلفل الوان وننزل بيهم على الفراخ ونقلب كويس لمدة 3 دقايق ثم نضيف عليهم 2معلقة كاتشب +1معلقة مايونيز ونقلبهم ونرفع الفراخ من على النار ونحضر الطاجن ونضع فية 50جرام جبنة متزريلا+50جرام كورن فلكس ونضع الفراخ فى الطاجن ثم نضع 50 جرام كورن فلكس +50جرام جبنة اخرة ثم نجملةبالفلفل الالوان وندخلة الفرن حتا يحمر الوش بتاع الجبنة بتعنا والف هنا وشفا
تحياتى شيف ياسر المصرى وانتظرو الجديد من مطبخى
حنجيب ربع كيلو فراخ مخلية ونغسلها كويس جدا بالخل والملح واليمون
ونتبلها فلفل اسمر +بصل +ليمون
ثم نحضر طاسة ونضع فيها زبدة م2معلقة زيت ونسخنها ثم ننزل بالفراخ فى الطاسة ونقلب ونكون مقطعين بصلة متوسطة كريهات مربعات صغيرة ومعها فلفل الوان وننزل بيهم على الفراخ ونقلب كويس لمدة 3 دقايق ثم نضيف عليهم 2معلقة كاتشب +1معلقة مايونيز ونقلبهم ونرفع الفراخ من على النار ونحضر الطاجن ونضع فية 50جرام جبنة متزريلا+50جرام كورن فلكس ونضع الفراخ فى الطاجن ثم نضع 50 جرام كورن فلكس +50جرام جبنة اخرة ثم نجملةبالفلفل الالوان وندخلة الفرن حتا يحمر الوش بتاع الجبنة بتعنا والف هنا وشفا
تحياتى شيف ياسر المصرى وانتظرو الجديد من مطبخى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق