كتبت غادة المصري
حنجيب الفرخة ونغسلها بالماء والملح واليمون والخل
ونشطفها ونقطعها و ننغزها من كل الجوانت علشات التتبيلة تدخل جواها
ونجيب الخلاط ونضع فية عصير 2ليمونة +2عودروز مارى+2عود زعتر فريش+2طرنش جنزبيل فريش +معلقة شاى صغيرة قرفة +معلقة شاى صغيرة كركم+فلفل اسمر +كمون +كسبرة ناشفة +1بصلة متوسطة +3فصوص ثوم كل المكونات دية نضربها فى الخلاط مع 4كوب ماء متوسط ونضع فيهم الفراخ لمدة 6 سعات ونحضر اناء ونضع فية ذبدة وقليل من الزيت ونشوح فيها الفراخ حتا نحصل على الون الذهبى ونضيف باقى التتبيلة على الفراخ حتا السوا وعنندما تستوى الفراخ ننزل عليها بالكريمة البانى والف هنا
الطريقة دية على طريقتى انا الشيف ياسر
حنجيب الفرخة ونغسلها بالماء والملح واليمون والخل
ونشطفها ونقطعها و ننغزها من كل الجوانت علشات التتبيلة تدخل جواها
ونجيب الخلاط ونضع فية عصير 2ليمونة +2عودروز مارى+2عود زعتر فريش+2طرنش جنزبيل فريش +معلقة شاى صغيرة قرفة +معلقة شاى صغيرة كركم+فلفل اسمر +كمون +كسبرة ناشفة +1بصلة متوسطة +3فصوص ثوم كل المكونات دية نضربها فى الخلاط مع 4كوب ماء متوسط ونضع فيهم الفراخ لمدة 6 سعات ونحضر اناء ونضع فية ذبدة وقليل من الزيت ونشوح فيها الفراخ حتا نحصل على الون الذهبى ونضيف باقى التتبيلة على الفراخ حتا السوا وعنندما تستوى الفراخ ننزل عليها بالكريمة البانى والف هنا
الطريقة دية على طريقتى انا الشيف ياسر
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق