كتبت غادة المصري
نحضر اناء ونضع فيه قطعه زبده مع زيت ونضع التوابل بتعتنا علي حسب الكميه التوابل قرنفل وقرفه خشب وليمون اسود وحبهان وكركم وقرن فلفل احمر حامي ونقلب نشم الريحه بتاعه التوابل ننزل ببصله مبشوره ونقلب لمده دقيقتين ثم ننزل بالحمه بتعتنا ونضيف كمون وفلفل اسمر وجنزبيل بودر أو فريش ونقلب لمده عشر دقائق ثم ننزل بطماطم مبشوره بشر ثلاث طمطمات ونضيف الماء بتعنا ونسبهم علي النار نصف ساعه ثم نضع جزر مبشور ونضع الارز بتعنا ونكون محمرين بصله تقليه علشان نضعها من علي الوش مع رشه كسبره خضره ونرفع الارز بعد السوا ونضعه في الطبق ويجمل بالبصل المحمر والكسبره الخضره والف هنا
نحضر اناء ونضع فيه قطعه زبده مع زيت ونضع التوابل بتعتنا علي حسب الكميه التوابل قرنفل وقرفه خشب وليمون اسود وحبهان وكركم وقرن فلفل احمر حامي ونقلب نشم الريحه بتاعه التوابل ننزل ببصله مبشوره ونقلب لمده دقيقتين ثم ننزل بالحمه بتعتنا ونضيف كمون وفلفل اسمر وجنزبيل بودر أو فريش ونقلب لمده عشر دقائق ثم ننزل بطماطم مبشوره بشر ثلاث طمطمات ونضيف الماء بتعنا ونسبهم علي النار نصف ساعه ثم نضع جزر مبشور ونضع الارز بتعنا ونكون محمرين بصله تقليه علشان نضعها من علي الوش مع رشه كسبره خضره ونرفع الارز بعد السوا ونضعه في الطبق ويجمل بالبصل المحمر والكسبره الخضره والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق