مدة التحضير 15دقيقه
مدة الطهى 40دقيقه
المقادير
1كيلو بلح أمهات الاصفرطرى
1كوب سكركبير
1/2كوب ميه
1/2ملعقه صغيره ملح ليمون
1/2ملعقه صغيره قرنفل مطحون
الطريقه
اولا
أغسل البلح وتنزع منه البشره
ثم أضعه فى حله على النار وتكون ضعيفه جدا متوسطه للغايه واضع عليها كوب السكر وافضل اقلب من وقت لتانى وعند نضوجه اهرسه بالهاند نص طحنه ثم اضع أقل من نص كوب ميه واضع نص ملعقة ملح ليمون واضع نص ملعقه صغيره قرنفل وافضل اقلب حتى يخلط البلح ويتضح كويس ثم بعدها اتركه يبرد وصب بالبرطمان وبالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق