الأربعاء، 18 سبتمبر 2019

كشري مصري مقدم. من الشيف ندي الورد

كتبت غادة المصري

كيلو رز
كيس مكرون
نصف عدس
ملح شطه كمون فلفل توم بصل
حمص
طماطم
الطريقه
نقطع البصل وندعكه بلدقيق ونتركه ربع ساعه وبعدين نحمره في الزيت نشيله ونضعه علي مناديل مضبخ ونضع ماء حتي يغلي ومعه كمون نضع العدس ولما يقرب علي السوي نضع الرز والشعريه ولسان العصفور ونضبط الماء ونسويه ونسلق المكرونه ونسلق الحمص 
 لعمل الصلصه ندق التوم وننزل عليه بالزيت ويحمر ونضع عليه الخل وبعدين الطماطم ولما تسبك تكون جاهزه طبعا نضع ملح وفلفل وكمون وورقه لوري ونعمل شطه ونضع عليه طماطم وزيت وتغلي شويه علي النار وبكده تكون جاهزه ويغ ف ويقدم ....

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013