الخميس، 19 سبتمبر 2019

صينية بطاطس بالفراخ مقدمة من الشيف ياسر المصري

كتبت غادة المصري
المكونات
1فرخة .. 1كيلو بطاطس .. 1حباية جزر متوسطة. .. 2ثمرة فلفل رومى .. 2ثمرة بصل متوسطة .. نصف كيلو طماطم مضروبة فى الخلاط مع 2معلقة صلصة .. 2مكعب فاين فودز .. 1كوب شربة فراخ .. ربع معلقة صغيرة حبهان مطحون .. ربع معلقة قرفة .. 1معلقة كركم .. نصف معلقة صغيرة فلفل اسمر .. نصف معلقة كمون .. 1معلقة صغيرة ملح .. 1معلقة سمنة كبيرة .. الطريقة ................. خنغسل الفراخ بااخل اليمون والملح ونسلقها نصف سلقة ونضرب الطماطم فى الخلاط مع كوب شربة فراخ و 2 مكعب مرقة ومقطع البصل والفلفل والجزر والبطاطس ونضيف عليهم كل التوابل ونقلبهم على بعضهم ونضيف ليهم عصير الطماطم ونضيف لهم 5فثوث ثوم ووضعهم فى الصنية وعلى وشهم الفراخ او وراك ونتركهم على عين البونجاز 20 دقيقة ثم تدخلهم القرن على درجة حرارة 180درجة حتا السوء ويحمر الوش وألف هنا شيف ياسر المصرى انتظروني مع كل جديد و مميز

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013