كتبت غادة المصري
كوب شوفان غير مطحون
كوب ترمس مسلوق ومطحون
كوب ذبادي
بيضه
معلقه كركم
معلقتين بذور الشيا
ربع كوب بذور الكتان
ربع كوب جنين القمح
معلقتين سكر سويتال
ربع كوب زيت
معلقه صغيره بيكنج بودر
الطريقه
هنخلط كل المقادير مع بعض ونفردها في صينيه الفرن وعليها ورقه ذبده ومدهونه زيت هنفردها كويس سمك خفيف وندخلها الفرن حراره 180 عشر دقايق ونفتح الشوايه عشان الوش يشد شويه بس طلعيها تبرد وتنشف
ماشاء الله مقرمشه ولذيذه
ام ميدو
كوب شوفان غير مطحون
كوب ترمس مسلوق ومطحون
كوب ذبادي
بيضه
معلقه كركم
معلقتين بذور الشيا
ربع كوب بذور الكتان
ربع كوب جنين القمح
معلقتين سكر سويتال
ربع كوب زيت
معلقه صغيره بيكنج بودر
الطريقه
هنخلط كل المقادير مع بعض ونفردها في صينيه الفرن وعليها ورقه ذبده ومدهونه زيت هنفردها كويس سمك خفيف وندخلها الفرن حراره 180 عشر دقايق ونفتح الشوايه عشان الوش يشد شويه بس طلعيها تبرد وتنشف
ماشاء الله مقرمشه ولذيذه
ام ميدو
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق