كتبت غادة المصري،
المقادير
نصف كيلو فراخ بانية. بصلة. ملح. فلفل. قرفة. زعتر. كارى. معلقة كبيرة خل. ٢ بيض
خلطة البقسماط . نصف كيلو بقسماط. كوب كرسبى (من العطار) . معلقة دقيق. معلقة نشا. معلقة صغيرة بيكنج بودر. رشة ملح و فلفل وكارى وزعتر
نضربهم جميعا فى الكبة لنحصل على خليط البقسماط الناعم
الطريقة
نضرب فى الكبة البصلة والتوابل والخل جيدا ثم نتبل البانية ونضعه فى كيس نايلون ونتركه فى التلاجة لتانى يوم
نضرب البيض برشة ملح وفلفل ثم نضع علية البانية ونغلفه جيدا ونتركه فى الثلاجة مش اقل من ساعتين
نغطيه بخلطة البقسماط ونتركه شوية لتتماسك ثم نقليه فى زيت غزير♥
المقادير
نصف كيلو فراخ بانية. بصلة. ملح. فلفل. قرفة. زعتر. كارى. معلقة كبيرة خل. ٢ بيض
خلطة البقسماط . نصف كيلو بقسماط. كوب كرسبى (من العطار) . معلقة دقيق. معلقة نشا. معلقة صغيرة بيكنج بودر. رشة ملح و فلفل وكارى وزعتر
نضربهم جميعا فى الكبة لنحصل على خليط البقسماط الناعم
الطريقة
نضرب فى الكبة البصلة والتوابل والخل جيدا ثم نتبل البانية ونضعه فى كيس نايلون ونتركه فى التلاجة لتانى يوم
نضرب البيض برشة ملح وفلفل ثم نضع علية البانية ونغلفه جيدا ونتركه فى الثلاجة مش اقل من ساعتين
نغطيه بخلطة البقسماط ونتركه شوية لتتماسك ثم نقليه فى زيت غزير♥
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق