كتبت غادة المصري،
نقطع فليه الفراخ شراءيح طوليه ونتبل الفراخ بماء البصل واليمون والفلفل الاسمر وبشر الطماطم والكمون ونسوي الفراخ مع بصل وفلفل الوان وسنه ثوم ونرفعها من علي النار ونكون مقطعين البزنجان شرائح ورشين عليه ملح علشان ينزل الماء بتاعه ونعفره في الدقيق ونقليه ثم نضع قليل من الموتزريلا فوق البزنجان ثم الحشو الفراخ ثم الجبنه الموتزريلا ونجرنشه بالفلفل الالوان وتدخله الفرن يستوي والف هنا وشفا تحياتي شيف ياسر المصري
نقطع فليه الفراخ شراءيح طوليه ونتبل الفراخ بماء البصل واليمون والفلفل الاسمر وبشر الطماطم والكمون ونسوي الفراخ مع بصل وفلفل الوان وسنه ثوم ونرفعها من علي النار ونكون مقطعين البزنجان شرائح ورشين عليه ملح علشان ينزل الماء بتاعه ونعفره في الدقيق ونقليه ثم نضع قليل من الموتزريلا فوق البزنجان ثم الحشو الفراخ ثم الجبنه الموتزريلا ونجرنشه بالفلفل الالوان وتدخله الفرن يستوي والف هنا وشفا تحياتي شيف ياسر المصري
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق