كتبت غادة المصري
المقادير
نصف كيلو ورق عنب
+نصف كيلو كفتة حاتى ناية +نصف كوب ارز ابيض مغسول +2علبة زبادى
+2كوب لبن
1كوب شربة فراخ او ماجى +ربع معلقة فلفل ابيض +ملح حسب الاحياج
+2حزمة كسبرة خضرة +2حزمة بقدونس
نحضر اناء ونضع فية كل المكونات عدا البن
ونقلبهم كويس جدا جدا مع بعضهم ونحشى ورق العنب ونلفة كويس ونحضر اناء ونضع فية من تحت ترنشات بصل ونرص عليهم ورق العنب ونضيف عليهم نصف الكيلو لبن ونرفعهم على النار ونحكم عليهم الغطاء وبعد 10 دفايق نهدى عليهم النار حتا التسوية تحياتي شيف ياسر المصري
المقادير
نصف كيلو ورق عنب
+نصف كيلو كفتة حاتى ناية +نصف كوب ارز ابيض مغسول +2علبة زبادى
+2كوب لبن
1كوب شربة فراخ او ماجى +ربع معلقة فلفل ابيض +ملح حسب الاحياج
+2حزمة كسبرة خضرة +2حزمة بقدونس
نحضر اناء ونضع فية كل المكونات عدا البن
ونقلبهم كويس جدا جدا مع بعضهم ونحشى ورق العنب ونلفة كويس ونحضر اناء ونضع فية من تحت ترنشات بصل ونرص عليهم ورق العنب ونضيف عليهم نصف الكيلو لبن ونرفعهم على النار ونحكم عليهم الغطاء وبعد 10 دفايق نهدى عليهم النار حتا التسوية تحياتي شيف ياسر المصري
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق