الاثنين، 14 أكتوبر 2019

بطاطس محشية مقدمة من الشيف أمينة رياض

كتبت غادة المصري
 مده التحضير 20دقيقه مده الطهي. 30دقيقه المقادير بطاطس صغيره الحجم مقوره للحشو لحمه مفرومه زبده بصل مفروم/ثوم مفروم ملح /فلفل/بهار لحمه صلصه زيت للقلي الطريقه احنا طبعا عارفين ازاي نعصج اللحمه بس تعالو نقولها تاني في طاسه نضع البصل وندبلها مش نحمرها نضيف اللحم مع التقليب المستمر ونضيف الثوم وبهاراتنا ماعدا الملح احنا بردو عارفين ان الملح لو حطيناه مع اللحم في الاول هتقفش مننا وتبقي كتله واحده مش هنعرف نفككها خلاص عصجنا اللحمه نجيب البطاطس ونقليها في الزيت نحمرها وبعد كدا نحشيها العصاج استنو مش فيه قلب البطاطس طلع من التقوير اوعو ترموه لا نحمره ونستفيد منه نرص بقي البطاطس المحشيه عصاج في صينيه ونجيب الصلصه نضيف شويه زيت وملح وفلفل ونرشها علي وش البطاطس وندخلها الفرن تتحمر وتنشف نحط قلب البطاطس المتحمر في الزيت في السرفيس ونرص عليه البطاطس ونقدمه وبالف هنا وشفا يارب اكون قدرت افيدكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013