الاثنين، 14 أكتوبر 2019

قرنبيط مقدم من الشيف مني ياسين

كتبت غادة المصري
#المقادير
 قرنبيطه ع حسب افراد الاسرة 7_8فصوص توم قرن فلفل حامي معلقه كبيرة شبت متقطعه معلقتين كبار كزبرة خضرة متقطعه معلقه صغيرة بابريكا معلقه صغيرة كزبرة جافه نص معلقه صغيرة كمون نص معلقه صغيرة كركم نص معلقه فلفل اسود ملح نص معلقه صغيرة بهار لحمه 5عدد بيض كوب لبن كوب دقيق كوب نشا ربع معلقه صغيرة بيكنج بودر ،،اختياري زيت غزير للقلي ..معلقه كبيرة ملح .،،ومعلقه كبيرة كمون لسلق القرنبيط ####الطريقه اولا قشرت القرنبيط مينفعش يتقلي وفي قشر هيجلد ومش هيبقي حلو وقطعته قطع وسط وغسلته كويس ونزلت في ميه مغليه ومضاف عليه ملح وكمون مخلتهوش يستوي سوا كامل عشان لسه هيكمل تسويه في الزيت وميتهريش واول مايستوي اصب عليه ميه باردة من الحنفيه او من التلاجه حضرت الخلطه طحنت التوم والخضرة والفلفل ونزلتله ع باقي المكونات ونزلت بالدقيق والنشا والملح حسب التذوق وباقي البهارات ونزلت بقطع القرنبيط ونزلته في زيت غزير وساخن ##ملحوظه ماتكريش في الخضرة عشان لون القرنبيط ميغمقش في القلي وبالف هنا طريقه الخطوات في الصور ولو عجبتكم الوصفه لاتنسو #الاعجاب للصفحه #وشير للبوست** عشان يوصل لاكبر عدد لافادة دمتم منورين صفحتي🤩 mona yassen

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013