الأربعاء، 2 أكتوبر 2019

كفتة الارز مقدمة من الشيف عواطف لبيب

كتبت غادة المصري

مدة التحضير :٤٥دقيقة
مدة الطهي:٣٠دقيقة
المقاديركيلولحم مفروم ونصف او اقل شوية رز متنقي ومغسول ومطحون واتنين بصل وتوم وخضرة بقدونس وكسبرة وشبت وملح وفلفل وزيت للقلي وعصير طماطم وبصل مفروم للتقلية
الطريقة تتفرم كل المكنات مع بعض بالكبة او المفرمة او بالهن النحاس ونصبعها بعض دهن ايدينا بزيت ونحمرة في زيت ساخن ونطلعها علي ورق مطبخ
وفي حلة علي النار نحمر البصل ونضيف عليه عصير الطماطم ومعلقة صلصة صغيرة ومعلقة خل ورشة سكر تتسبك وننزل الكفتة وعليها ماء ساخن وملح وفلفل وكمون لللي يحب تغلي ونهدي النار لحد ما تستوي وتقدم بجانب ارز ابيض او بالشعرية وبالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013