كتبت غادة المصري
طريقتها
نسخن طاسة مع حبة زيت ونسخنها كويس ثم
نشوى فيها الفراخ ونتبلها بالملح والفلفل الاسود .
ملحوظه
( الفراخ متكونشي كبيرة اوي مش عايزينها تاخد لون غامق يعنى لون دهبى مش اكتر )
فى طاسة تانى نسيح قطعة من الزبدة وننزل عليها ببشر الليمون ونقلب دقيقه ونضيف التوم ونقلب كمان دقيقه مفيش اسهل من كده.
نضيف معلقة من الدقيق وبعد دقيقة ننزل باللبن والزبادى ونخلطهم كويس ونسيبهم دقيقتين لما يغلوا ونضيفهم على الفراخ فى الطاسة التانية .
نسيبهم علي النار يكملوا تسوية تقريبا ١٠ ق .
وبالف هنا .
طريقتها
نسخن طاسة مع حبة زيت ونسخنها كويس ثم
نشوى فيها الفراخ ونتبلها بالملح والفلفل الاسود .
ملحوظه
( الفراخ متكونشي كبيرة اوي مش عايزينها تاخد لون غامق يعنى لون دهبى مش اكتر )
فى طاسة تانى نسيح قطعة من الزبدة وننزل عليها ببشر الليمون ونقلب دقيقه ونضيف التوم ونقلب كمان دقيقه مفيش اسهل من كده.
نضيف معلقة من الدقيق وبعد دقيقة ننزل باللبن والزبادى ونخلطهم كويس ونسيبهم دقيقتين لما يغلوا ونضيفهم على الفراخ فى الطاسة التانية .
نسيبهم علي النار يكملوا تسوية تقريبا ١٠ ق .
وبالف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق