السبت، 5 أكتوبر 2019

فراخ بصوص الزبادي واللبن مقدمة من الشيف كريمة علي

كتبت غادة المصري

طريقتها
نسخن طاسة مع حبة زيت ونسخنها كويس ثم
نشوى فيها الفراخ ونتبلها بالملح والفلفل الاسود .
ملحوظه
( الفراخ متكونشي كبيرة اوي مش عايزينها تاخد لون غامق يعنى لون دهبى مش اكتر )
فى طاسة تانى نسيح قطعة من الزبدة وننزل عليها ببشر الليمون ونقلب دقيقه ونضيف التوم ونقلب كمان دقيقه مفيش اسهل من كده.

نضيف معلقة من الدقيق وبعد دقيقة ننزل باللبن والزبادى ونخلطهم كويس ونسيبهم دقيقتين لما يغلوا ونضيفهم على الفراخ فى الطاسة التانية .
نسيبهم علي النار يكملوا تسوية تقريبا ١٠ ق .
وبالف هنا .

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013