كتبت غادة المصري
الطريقه
: -الكيكه الاسفنجيه لعمل التورته :
المقادير
ر 5 بيضات كوب ونص دقيق 2معلقة نشأ كوب سكر ملعقه بيكنج بودر فانيليا رشه ملح ..................... الطريقه نفصل البياض عن الصفار بالمضرب الكهربا نضرب السكر مع الصفار و الفانيليا ونضرب بياض البيض مع رشه ملح لغايه ما يتماسك و يتضاعف حجمه نحط الدقيق و عليه البيكنج بودروالنشأ علي الصفار و نقلبه. نحط الخليط علي بياض البيض في صينيه مقاس 24 مدهونه زيت و متبطنه دقيق نصب الخليط الفرن يكون سخن و دخلها الفرن مانفتحش عليها قبل 20 دقيقه - يفضل استعمال الكيكه اليوم التالي و نقوم باذابه العسل في قليل من الماء الدافئ و نسقي الكيكه و نجملها بالكريم شانتيه والمنجه
الطريقه
: -الكيكه الاسفنجيه لعمل التورته :
المقادير
ر 5 بيضات كوب ونص دقيق 2معلقة نشأ كوب سكر ملعقه بيكنج بودر فانيليا رشه ملح ..................... الطريقه نفصل البياض عن الصفار بالمضرب الكهربا نضرب السكر مع الصفار و الفانيليا ونضرب بياض البيض مع رشه ملح لغايه ما يتماسك و يتضاعف حجمه نحط الدقيق و عليه البيكنج بودروالنشأ علي الصفار و نقلبه. نحط الخليط علي بياض البيض في صينيه مقاس 24 مدهونه زيت و متبطنه دقيق نصب الخليط الفرن يكون سخن و دخلها الفرن مانفتحش عليها قبل 20 دقيقه - يفضل استعمال الكيكه اليوم التالي و نقوم باذابه العسل في قليل من الماء الدافئ و نسقي الكيكه و نجملها بالكريم شانتيه والمنجه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق