كتبت غادة المصري
المقادير.
750 جرام سميد كيلو الاربع 100 جرام جوزهند ناعم شبه الارز 2. ملعقه عسل جلوكوز 5 ملاعق كبيره مياه 250 جرام ربع كيلو سمن 150 سكر مكسرات الطريقه. نحط المياه مع العسل الجلوكوز واسخنهم علي البوتوجاز وانزل بجوز الهند عليهم لحد ماحوز الهند يتشربهم ويبقي طري اضيف السكر واقلبهم مع بعض. السكر مع جوز الهند اللي اضفته للمياه وعسل الجلوكوز احطهم في العجان لوموجود اواعجن بابدي عادي احطهم في العجان وانزل عليهم بالسميد اخر حاجه السمن. اجيب صبنيه ادهنها واحط فيها الخليط واضغطه كويس وارش عليه مكسرات. وادخله فرن 190. لمده 20 دقيقه ودقيقتين تحت الشوايه اكون مجهز الشربات اوالسيرب اوالشيره اوالقطر حسب اسمه في كل بلد اسقيه وهو خارج من الفرن مقادير السيرب كوب ونصف سكر علي كوب مياه. و3 ملاعق عسل جلوكوز اوعسل ابيض اول مايغلي اضيف له ذره ملح ليمون اوعصره ليمونه اتركيها تبرد وقطعيها وقدميها بالف هنا وشفا
المقادير.
750 جرام سميد كيلو الاربع 100 جرام جوزهند ناعم شبه الارز 2. ملعقه عسل جلوكوز 5 ملاعق كبيره مياه 250 جرام ربع كيلو سمن 150 سكر مكسرات الطريقه. نحط المياه مع العسل الجلوكوز واسخنهم علي البوتوجاز وانزل بجوز الهند عليهم لحد ماحوز الهند يتشربهم ويبقي طري اضيف السكر واقلبهم مع بعض. السكر مع جوز الهند اللي اضفته للمياه وعسل الجلوكوز احطهم في العجان لوموجود اواعجن بابدي عادي احطهم في العجان وانزل عليهم بالسميد اخر حاجه السمن. اجيب صبنيه ادهنها واحط فيها الخليط واضغطه كويس وارش عليه مكسرات. وادخله فرن 190. لمده 20 دقيقه ودقيقتين تحت الشوايه اكون مجهز الشربات اوالسيرب اوالشيره اوالقطر حسب اسمه في كل بلد اسقيه وهو خارج من الفرن مقادير السيرب كوب ونصف سكر علي كوب مياه. و3 ملاعق عسل جلوكوز اوعسل ابيض اول مايغلي اضيف له ذره ملح ليمون اوعصره ليمونه اتركيها تبرد وقطعيها وقدميها بالف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق