كتبت غادة المصري
المقادير /
3كوب دقيق/1كوب سكر/1 كوب علي زيت/يعنى نصف زيت ونصف زبدة / 2 ملعقة بإنسان /1باكو بكنج بودر فانليا /3 بيضات /1/2 كوب لبن / التحضير /يضع البيضةفي الخلاط اوالمضرب السلك /مع الزبدة والزيت ويضاف السكر والفانليا ويضرب جيدا ويضع الخلاط فى فترة العجن ويضاف الدقيق والبيكج بودر واليانسون ويضرب جيدا ويضاف اللبن حسب الاحتياج ويدهن صاج فرن ويضع الخلاط ويدخل الفرن درجة حرارة 170 لمدة 20دقيقة ويخرج ويقطع أصابع ويرص فى الصاج تانى ويدخل الفرن تانى 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🍩🍰🍪🌸🌹🌷🌺💖❤❤💖💕💜💛
المقادير /
3كوب دقيق/1كوب سكر/1 كوب علي زيت/يعنى نصف زيت ونصف زبدة / 2 ملعقة بإنسان /1باكو بكنج بودر فانليا /3 بيضات /1/2 كوب لبن / التحضير /يضع البيضةفي الخلاط اوالمضرب السلك /مع الزبدة والزيت ويضاف السكر والفانليا ويضرب جيدا ويضع الخلاط فى فترة العجن ويضاف الدقيق والبيكج بودر واليانسون ويضرب جيدا ويضاف اللبن حسب الاحتياج ويدهن صاج فرن ويضع الخلاط ويدخل الفرن درجة حرارة 170 لمدة 20دقيقة ويخرج ويقطع أصابع ويرص فى الصاج تانى ويدخل الفرن تانى 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🍩🍰🍪🌸🌹🌷🌺💖❤❤💖💕💜💛
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق