الأحد، 17 نوفمبر 2019

مكرونة نجرسكو مقدمة من الشيف مني عبدة

كتبت غادة المصري
 المكونات/
 كيلو مكرونه قلم صدور فراخ مقطعه مكعبات/ بصله مفرومه/ فلفل الوان /زيت اوسمنه/ جبنه رومى/موتزريلا/ جبنه مثلثات لاكساب الطعم⚘ تشوح صدور الفراخ فى الزيت السمنه مع البصل وبعدها الفلفل الألوان والزيتون مع الملح والتوابل تسلق المكرونه ٣/٤سوا وتصفى ⚘ ⚘ مكونات البشاميل⚘ كيلو لبن/ ١٠ معالق كبيره دقيق /زيت اوسمنه حسب الرغبه⚘ملح وفلفل لعمل البشاميل/يضرب اللبن مع الدقيق عل البارد ثم يوضع على النار مع الماده الدهنييه مع الملح والفلفل حتى يصبح قوامه كريمى ويرفع من على النار ويوضع عليه مجموعه الجبن ناخذ نصفه علي المكرونه وقطع صدور الفراخ مع التقليب حتى يمتزج كل المكونات مع بعضها ثم تصب فى صنيه اوقارب ويوضع باقى البشاميل عليها وتدخل الفرن على درجه حراره متوسطة لكامل السوا ⚘ يارب تعجبكم والف هنا وشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013