الجمعة، 20 ديسمبر 2019

ارز باللبن بصوص التوفي والكنافه والبسبوسه اعداد شيف مني يس

ارز باللبن بصوص التوفي والكنافه والبسبوسه تقدري تسميها قنبله اصحاب الدايت يمتنعون #المقادير كوب وربع ارز منقوع في ميه لمدة نصف ساعه لتر ونص لبن معلقتين كريم شانتي 3معالق جوز الهند سكر حسب الرغبه 3معالق قشطه. ..او نص كوب كريمه لباني ..او معلقتين زبدة بلدى فانيليا #صوص الطوفي__# الاقتصادى كوب سكر...ربع كوب ميه 150_200جرام شيكولاته بيضا نص كوب ميه ساخنه معلقه زبدة ####السكر ضيفت عليه الربع كوب ميه وع النار لغايه مااتكرمل ولونه بقي دهبي غامق وضيفت عليه الميه الساخنه مع التقليب لغايه ماالسكر يدوب ضيفت الزبدة وغلي كام غلوة وطفيت النار وضيفت الشيكولاته مع التقليب لما الشيكولاته تسيح ولو في اي تكتلات لما يبرد اضربي في الخلاط وملمسه ناعم وكريمي ### البسبوسه كوبين ونص دقيق بسبوسه 3/4كوب سمنه 3/4كوب سكر علبه زبادى. ..نص كوب لبن معلقتين عسل جلوكوز معلقتين جوز الهند نص معلقه صغيرة بيكنج بودر ..... ضيفت السكر ع دقيق البسبوسه وجوز الهند وبعدين ضيفت. السمنه وبسيت بايدى بحيث يختلط الدقيق بالسمنه واخر حاجه نزلت بالزبادى واللبن تختلط المكونات بدون عجن واصبها في صينيه30لمدة ربع ساعه ع فرن سابق التسخين ع 190..اول ماتخرج اصب عليها الشربات الساخن #الشربات كوبين سكر ...كوبين ميه. ليمون ..فانيليا #الكنافه...ربع كيلو كنافه معلقتين سمنه ومضاف عليها سكر بودر وتدخل الفرن تتحمر ولما تخرج اضيف لها معلقتين شربات دافي مكسرات حسب الرغبه..انا ضيفت بندق ولوز

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013