كتبت غادة المصري
مدة التحضير15دقيقه مدة الطهى 20دقيقه الطريقه سمك ماكريل حسب عدد الاسره 1/2كوب بقدونس 1/2كوب شبت 1/2كوب كوزبره 1/2كوب دقيق 1/2كوب دقيق ذره 1/2راس توم عصير ليمون خل وملح زيت القلة توابل/كمون/بهارات سمك/قرفه الطريقه اولا بعد غسيل السمك وتنضيفه من سلسله العظميه والشوك وراس السمكه ابدأ اتباع بالكمون وبهارات السمك والقرفه وعصير الليمون والخل ثانيا ابدأ الفرن كلا من البقدونس والكزبرة والسبت والتوم بالكبه فرم ناعم مع عصير الليمون والخل والملح ثم أبدأ أخشى السمك والفه رول ثم بعدها احضر الدقيق العادى مع دقيق الذره اخلطهم مع بعد وأبدأ أبث لورات السمك ثم اتركها شويه على جنب احضر طاصه بها زيت غزير ثم أضعها على النار وبعد مااسخن الزيت ويكون جاهز للقلى ابدأ انزل برولات السمك ولا داعى لتقليل السمك كل شويه ولا استخدم ال شوكه استخدام الافضل مساكة تقليب السمك وبراحه اقلب السمك عندما ينضج وبعد طهيه ويكون لونه دهبى أضعه فى طبق واعصرعليه ليمون وارش على الوجه بهارات سمك وكمون وملح بسيط وبالهنا
مدة التحضير15دقيقه مدة الطهى 20دقيقه الطريقه سمك ماكريل حسب عدد الاسره 1/2كوب بقدونس 1/2كوب شبت 1/2كوب كوزبره 1/2كوب دقيق 1/2كوب دقيق ذره 1/2راس توم عصير ليمون خل وملح زيت القلة توابل/كمون/بهارات سمك/قرفه الطريقه اولا بعد غسيل السمك وتنضيفه من سلسله العظميه والشوك وراس السمكه ابدأ اتباع بالكمون وبهارات السمك والقرفه وعصير الليمون والخل ثانيا ابدأ الفرن كلا من البقدونس والكزبرة والسبت والتوم بالكبه فرم ناعم مع عصير الليمون والخل والملح ثم أبدأ أخشى السمك والفه رول ثم بعدها احضر الدقيق العادى مع دقيق الذره اخلطهم مع بعد وأبدأ أبث لورات السمك ثم اتركها شويه على جنب احضر طاصه بها زيت غزير ثم أضعها على النار وبعد مااسخن الزيت ويكون جاهز للقلى ابدأ انزل برولات السمك ولا داعى لتقليل السمك كل شويه ولا استخدم ال شوكه استخدام الافضل مساكة تقليب السمك وبراحه اقلب السمك عندما ينضج وبعد طهيه ويكون لونه دهبى أضعه فى طبق واعصرعليه ليمون وارش على الوجه بهارات سمك وكمون وملح بسيط وبالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق