الجمعة، 27 ديسمبر 2019

كريب صيامي دايت بحشو شاورما المشروم مقدم من الشيف عواطف لبيب

كتبت غادة المصري
 الكريب :- كوب دقبق اسمر ، كوب ميه ، رشه ملح ، رشه فلفل ربع معلقه صغيره بيكنج باودر كله فالخلاط و نضربه كويس وناخد بمغرفه وننزل بيه ف طاسه سخنه ندهنها بالفرشه نقطه زيت او نص معلقه صغيره بس ونفردها بتحريكها ف الطاسه وبعد ما تستوي نقلبها الناحيه التانيه هنحضر الحشوه ف طاسه عالنار معلقه زيت واحده ونحمر بصله مقطعه جوانح وبعدها فصين توم مفروم ونقلب و فلفل الوان مقطع و نقلب شويه و نحط ملح وفلفل و بهارات و نصفي المشروم ونغسله لو معلب او ممكن الفريش وهيبقي احلي كمان قلبي و ضيفي معلقه صلصه ومعلقه خل و ربع كوب ميه و قلبي كله لحد ما يستوي مش بياخد وقت اطفي زودي شويه بقدونس مفروم و قلبي حطي فالكريب ولفيه وبالهنا والشفا 👌👌👍

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013