كتبت غادة المصري
الكريب :- كوب دقبق اسمر ، كوب ميه ، رشه ملح ، رشه فلفل ربع معلقه صغيره بيكنج باودر كله فالخلاط و نضربه كويس وناخد بمغرفه وننزل بيه ف طاسه سخنه ندهنها بالفرشه نقطه زيت او نص معلقه صغيره بس ونفردها بتحريكها ف الطاسه وبعد ما تستوي نقلبها الناحيه التانيه هنحضر الحشوه ف طاسه عالنار معلقه زيت واحده ونحمر بصله مقطعه جوانح وبعدها فصين توم مفروم ونقلب و فلفل الوان مقطع و نقلب شويه و نحط ملح وفلفل و بهارات و نصفي المشروم ونغسله لو معلب او ممكن الفريش وهيبقي احلي كمان قلبي و ضيفي معلقه صلصه ومعلقه خل و ربع كوب ميه و قلبي كله لحد ما يستوي مش بياخد وقت اطفي زودي شويه بقدونس مفروم و قلبي حطي فالكريب ولفيه وبالهنا والشفا 👌👌👍
الكريب :- كوب دقبق اسمر ، كوب ميه ، رشه ملح ، رشه فلفل ربع معلقه صغيره بيكنج باودر كله فالخلاط و نضربه كويس وناخد بمغرفه وننزل بيه ف طاسه سخنه ندهنها بالفرشه نقطه زيت او نص معلقه صغيره بس ونفردها بتحريكها ف الطاسه وبعد ما تستوي نقلبها الناحيه التانيه هنحضر الحشوه ف طاسه عالنار معلقه زيت واحده ونحمر بصله مقطعه جوانح وبعدها فصين توم مفروم ونقلب و فلفل الوان مقطع و نقلب شويه و نحط ملح وفلفل و بهارات و نصفي المشروم ونغسله لو معلب او ممكن الفريش وهيبقي احلي كمان قلبي و ضيفي معلقه صلصه ومعلقه خل و ربع كوب ميه و قلبي كله لحد ما يستوي مش بياخد وقت اطفي زودي شويه بقدونس مفروم و قلبي حطي فالكريب ولفيه وبالهنا والشفا 👌👌👍
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق