الجمعة، 27 ديسمبر 2019

بسبوسة مقدمة من الشيف ام سندس

كتبت غادة المصري
المقادير
  نص كيلو دقيق بسبوسه ٣معلقه كبيره جوز هند ٢علبه صغيره ذبادى بلدى ٢معلقه معلقه عسل جلوكوز نص ملعقه صغيره فاينليا ربع ملعقه صغيره بيكنج بودر ٣معلق كبيره ذبده اوسمنه الطريقه يضرب السمنه او الذبده مع عسل الجلوكوز جيدا ويضاف الذبادى ويقلب جيدا ويضاف البيكنج بودر والفاينليا ويقلب ويضاف دقيق البسبوسه ويبس جيدا ويضع فى صنيه مدهونه ذبده و زيت او سمنه وزيت ويضع الخليط السابق فى فرن ١٨٠ درجه حتى يتحمر الوجه وينضج ثم يضع على الوجه شربات ويقديم بالهنا والشفا 🍴🍴🍴 لعمل الشربات كوب سكر كوب ميه معلقتين عسل جلوكوز عصير ليمون فاينليا الطريقة يضع على بعض ويغلى غلوتين يرفع من على النار ملحوظه لازم يكون البسبوسه سخنه والشربات سخن وبالهنا والشفا 🍴♥️ 🍽️ ام سندس

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013