الأحد، 5 يناير 2020

اسم الوصفة فطير الافران مقدمة من الشيف سماح عطية

اسم الوصفة فطير الافران مقدمة من الشيف سماح عطية مدة التحضير 60دقيقة مدة الخبر 15دقيقة المقادير نصف كيلو دقيق جميع الاستعمالات نصف معلقة صغيرة ملح كوب وتلت ماء ٢٠٠ جرام زبدة معلقة كبيرة زيت للعجينة ٢ معلقة كبيرة زيت لفرد العجينة الطريقة في بولة ننزل بالدقيق ونقلب الملح في المية وننزل بيهم علي الدقيق ونضيف معلقة الزيت ونعجن كويس جدا لحد العجينة ماتكون ناعمة نغطيها ربع ساعة وبعد كدة افردها دايرة سُمكها نصف سنتي واجيب الزبدة بعد مااقلبها بالمعلقة علشان تكون ناعمة واوزعها علي العجينة اللي فردتها ذي بالظبط مابنفرد الجبنة مثلا علي رغيف عيش واوزعها بالتساوي وبعد كدة الفها رول ذي السوسرول بالظبط واقطعها اربع قطع بالتساوي واغطيها لمدة ساعة وبعد ساعة ادهن الكونتر بتاعي بفرشة فيها زيت واجيب اول قطعة وافردها بالمردنة او بايدي الحجم اللي احبة واحطها في صنية الفرن لحد مااخلص الكمية وادخلها الفرن علي درجة حرارة ١٨٠ ربع ساعة النتيجة ناجحة جدا جدا جدا وذي فطير الافران بالظبط اتمنى ان الوصفة تعجب حضراتكوا والف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013