السبت، 28 مارس 2020

طريقه عمل صنيه البطاطس بالسجق

طريقة عمل صنية البطاطس بالسجق

مقدم من شيف /داليا الصباغ
مدة التحضير/ 15 دقيقة
مدة التجهيز /30 دقيقة

المكونات*****
سجق بلدي
بصل مقطع جوليان
فلفل ألوان مقطع جوليان
طماطم حلقات
بطاطس حلقات
توم مفروم
سمنة
مرقة
ملح وفلفل
حبهان و زعتر مطحون
قرفة مطحونة
 السبع بهارات
الطريقة *****
في قدر علي النار نضع السمنة ونشوح السجق قليلا لأخذ لون بس
في صنية نضع البصل والتوم المفروم والبهارات المذكورة أعلاه وتقلب ثم نضيف البطاطس والفلفل الالوان والطماطم  ونقلبهم مع بعض ونضيف السجق وتسقي بالمرقة
وتوضع علي النار حتي تغلي ثم تغطي بالفويل لتكمله سواها في الفرن حتي تمام النضج
وصحتين وهنا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013