ياااصباح المدبح وحلوياته النهارده هنعمل مع بعض
الفشه المحمره
مده التجهيز15
مده الطهي30
أّلَشٍيِّفِّ : أمَيِّنِهِ ريِّأّضّ
المكونات
فشه
بصل/ثوم/حبهان/فلفل اسود /زبده
ماء للسلق
الطريقه
اولا لازم يكون الجزار اللي جايبين منه الفشه مضمون واحب اعرفكم ازاي تكون الفشه سليمه وطازه بيكون لونها وردي مش فاتح ونسيجها متماسك تمام
تعالو بقي نشوف هنعمل ايه هنسلق الفشه سليمه في ماء مغلي به ملح فلفل حبهان بصل حتي تنضج كاملا
وبعد كدا نشيلها من ماء السليق ونقطعها طرنشات ونمزجها بالثوم المفروم والزبده والفلفل الاسود ونرصها في صينيه وندخلها الفرن حتي تحمر ونقدمها وبالف هنا وياااااارب اكون قدرت افيدكم واكون خفيفه عليكم وشكرا
الفشه المحمره
مده التجهيز15
مده الطهي30
أّلَشٍيِّفِّ : أمَيِّنِهِ ريِّأّضّ
المكونات
فشه
بصل/ثوم/حبهان/فلفل اسود /زبده
ماء للسلق
الطريقه
اولا لازم يكون الجزار اللي جايبين منه الفشه مضمون واحب اعرفكم ازاي تكون الفشه سليمه وطازه بيكون لونها وردي مش فاتح ونسيجها متماسك تمام
تعالو بقي نشوف هنعمل ايه هنسلق الفشه سليمه في ماء مغلي به ملح فلفل حبهان بصل حتي تنضج كاملا
وبعد كدا نشيلها من ماء السليق ونقطعها طرنشات ونمزجها بالثوم المفروم والزبده والفلفل الاسود ونرصها في صينيه وندخلها الفرن حتي تحمر ونقدمها وبالف هنا وياااااارب اكون قدرت افيدكم واكون خفيفه عليكم وشكرا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق