الجمعة، 1 مايو 2020

كفتة الحاتي مقدم من عواطف لبيب

مساء الخير عليكوا
تعالوا اقولكم على طريقة كفتة الحاتى 👉
بدون شواية ونفس ريحة اللى برا
بس على احلى وانضف ولله تحففة
المقادير
نصف ك للحم 100 جرام للحم دوش
2 بصلة وسط مبشورة
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة فلفل أسود
نصف ملعقة صغيرة جوز الطيب
الطريقة
بعصر البصل المبشور واخد المية بتاعتة احتفظ فيها واخد تفل البصل مع اللحم والدهن والتوابل واخلطهم كويس لحد الكل يخطلت واسيبها في الثلاجة 30 دقيقة وبعدين بجيب سيخ واصبع علية الكفتة واحطها على شبك فرن البتجاز وبجيب صنية بقطع فيها فلفل ألوان وبصل وبطاطس وثوم قطع كبيرة واتبلة بالملح وفلفل أسود وجوز الطيب واحط شبك الفرن على الصنية بكون رصيت أصابع الكفتة بمية البصل وشغل الفرن على درجة عالية واحط الصنية وفوق منها الشبك بالكفتة بكون مولعة كام قطعة فحم لما بقوا جمرا بحط الفحم في الفرن والدهون بتنزيل عليه وعلى الخضار اللى تحت الشبك بياخد طعم ريحة المشاوى
بجد طلع روووعة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013