طريقه عمل شاورما اللحمة
مقدمة من شيف سامية حافظ
مده التحضير 15 دقيقة
مده الطهي ساعتين
المقادير
نصف كيلو لحمة شرايح رفيعة
بصل جوانح رقيقة
فلفل حار شرايح
فلفل رومي شرايح
بهارات شاورم
رشة جوزة الطيب
ملعقة طعام خل تفاح
زيت نباتي
ملح
فلفل
طريقه التحضير
تتبل اللحمة بالبهارات كلها والخل ماعدا الملح وتترك ساعتين او من الليل ثم توضع مقلاة علي النار تسخن بها ملعقتين زيت نباتي ثم انزل باللحمة وتشوح جيدا حتي تنضج ثم اضيف عليها البصل الشرايح وتشوح ثم الفلفل ويشوح معا جيدا مع عدم سواه سوي كامل يكون مقرمش قليلا ثم اطفيها بملعقة من الخل واضيف الملح وتقلب ثم تغرف وتقدم بالهنا
مراجعه شيف ساره محمد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق