مقدمه من شيف الخواجه
مده التحضير 3 دقائق
مده الطهى 30 دقيقه
المقادير
لفه جلاش نصف كيلو
كوب ونصف سمنه
صينيه صغيره مقاس 24
الحشوات على حسب الرغبه
مكسرات سودانى جوز هند
وزبيب مهلبيه ساده
طريقه التحضير
نحضر الصينيه وارص فيها نصف لفه الجلاش
بدون دهان الصينيه .ولو هضيف الحشو اي ان كان
وابدء اغطى بالباقي الفه الوش بتاع الصينيه وتنى
الحرف للداخل
ونضع عليها السمنه السيحه وقطع
وارش رشه مياه على الوش وهيا داخله الفرن
درجه حراره الفرن 190 تاخود لون دهبي
وتطلع على العسل علي طول
طريقه العسل
كوب وربع ماء على 2 كوب سكر على ٢ ملعقه كلوكوز
اول مايغلى اضيف ربع ملعقه صغيره ملح ليمون
واسيبو يغلي لمده خمس دقايق
الشربات يكون بارد .
مراجعه شيف ساره محمد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق