الأحد، 25 يوليو 2021

طريقه عمل شيش طاووق مقدمة من / شيف سما محمود


 

مدة التحضير 6 ساعات 

مدة الطهي.  20 دقيقة 


المقادير 


نص كيلو فراخ من الوراك قطع 

ملح فلفل 

3 معالق مستردة 

كوب زبادى 

 2 معلقه كاتشاب 

 2 معلقه زيت  

معلقه صغيره توم بودر 

 معلقه صغيره بصل بودر 

 رشه بهارات فراخ

 شرائح فلفل الوان

شرائح بصل مقطع مكعبات

شرائح طماطم مقطعه مكعبات


الطريقه


تخلط المقادير ويضع فيها قطع الفراخ و تترك فى الخليط لمده 6 ساعات 

بعد 6 ساعات نضع قطع الفراخ فى عود خشب بالتبادل مع شرائح الفلفل و شرائح بصل و شرائح طماطم و تضع فى صنيه تحت الشوايه ثم تقلب على الجهه الاخرى

وتقدم بجانب ارز مبهر

وبالف هنا وعافية

مراجعة أميرة صيام

 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013