المقادير:
لحم مفروم
ملح
فلفل
بابريكا
2معلقة بقسماط ناعم
1 بياض بيضه
1 معلقة طحينه
طريقة التحضير :
1- احضار بولة فيه اللحم المفروم ونضيف الملح والفلفل و القسماط والبابريكا .
2- نضيف بياض البيضة علي الطحينه وبعد الضرب فيهم نضيفهم علي اللحمه.
3- نقطع اللحمه الي كور وناخد كل كوره ونطبطب عليه لحد ما تاخد شكل الاسطونة وارتفاع 1سم.
4- ملحوظة نضع في كيس بين كل وحده ووحده ثم نضعة في الثلاجة ثم تحمر.
وبالف هناء وشفا
مراجعة من الشيف: راندة عفيفي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق