مدة الطهي / ٤٠ دقيقه
المقادير
فرخه او اكتر حسب الرغبه
للتدبيله
بصلطين حبيبتين طماطم
فلفل رومى جزره ليمونه
التوابل
ملعقة صغيرة كركم
معلقه صغيره كاري
معلقه صغيره فلفل اسود
معلقه صغيره بهارات
ورق لورى وبلحه جوزت الطيب
ملح حسب الرغبه
نصف فنجان دبس الرمان
الخضار
بصلتين مكعبات
عدد اثنان كوسه مكعبات
جزر مكعبات رشه فلفل اسود
رشه مله
فص مستكه
الطريقه 🌷🌷
يضرب فى الكبه البصل والطماطم والجزر والفلفل والتوابل
تتبل فيها الفراخ لمده ساعه
ثم توضع الخضار فى صنيه الفرن وتوضع عليهاالفراخ
تغطا بورق الفويل وتوضع على البتوجاز من فواق حتى تنضج
ثم تقدم والف هنا
مراجعة هند محسن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق