الخميس، 7 أكتوبر 2021

طريقة عمل سمك بالصلصة مقدم من الشيف لمياء جبر


 


مدة التحضير ٢٠ دقيقة


المقادير 

توم

ملح

فلفل

كمون 

شطة 

كسبرة ناشفة 

كركم

عصير ليمون


الطريقة 

هنطف السمك واغسله جيدا 

هكون مجهزة الخلطة وهحشي بها السمك ونتركه ربع ساعة في الخلطة اضع طاسة علي النار فيها زيت اسخنه واعفر السمك بقليل من الدقيق وانزله في الطاسة يادوب ياخد صدمة واقلبه علي الجانبين 

اكون مقطعة بصل وانزل به علي الزيت واقلبيه جيدا وانزل بالبهارات ملح وفلفل وشطة وكمون اقلبهم مع البصل وانزل بالطماطم واسيبها تتسبك وانزل بالسمك يياخذ غلوتين علي النار وادخله الفرن حتي تمام النضج ويتحمر


مراجعة منى راضى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013