مدة التحضير 10 دقائق
المقادير
نصف كيلو جلاش
ربع كيلو كنافة
سوداني مفروم
زبدة سايحة
طريقة التحضير
نضع إناء علي النار ونضع ملعقة زبدة والكنافة كانت في الفريزز وفركاها حتت صغيرة ونقلب حتي لونها يصفر يبقي دهبي ثم نضع السوداني ونقلب ثم نضع ملعقتان شربات ونقلبهم ونطفي عليها ونحضر صينية وندهنها زبدة ونحضر ورقتين جلاش وندهنهم زبدة ونضع حشو الكنافة بالطول ونلفها رول ونضعها في الصينية ونخلص الصينية كلها وندهن زبدة من علي الوش ونقطعها بالسكينة وندخلها فرن ساخن مسبقا علي 180 تحت ثم تحت الشواية تاخد لون وبعد ماتطلع من الفرن نسقيها بالشربات البارد وبالف هناااا
مراجعة منى راضى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق