مدة التحضير ٢٠ دقيقة
المقادير
بليلة
حليب
سكر
جوز هند
نشا
قشطة
للتزيين
فستق
فراولة
طريقة التحضير
نغسل البليلة جيدا و نضعها على النار تتسلق لمدة ساعتين
و نصفيها و نضيف لها حليب و سكر و جوز هند و نشا و نضعها على النار و نقلب حتى يثقل قوامها
و نصبها في طواجن صغيرة و التركة التى هتغير طعمها و شكلها إننا هنضيف طبقة قشطة فوق الوجه و ندخلها تحت الشواية تأخد لون و عندما نخرجها من الفرن نزينها بالفستق و الفراولة و تقدم و بالهنا و الشفا
بجد طعمها و همي و لذيذة جربوها مش هتندموا
مراجعة الشيف نادية فروانة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق