طريقة عمل السمك البورى
مقدمة من شيف تسنيم ايهاب
مدة التحضير30دقيقة
مدة الطهوحتي تمام النضج
تكفي لعدد5افراد
المقادير
2 كيلوا سمك بوري
حزمه كرفس
2بصله جوانح
ملح وفلفل اسود
كمون
كزبره
شطه
معلقه توم مفروم
4ليمونه شرايح
نصف كوب عصير ليمونه
جزره مبشور
فلفل حار
حبه بطاطس شرايح
3حبات طماطم مكعبات
نص كوب خل
4 معالق زيت
الطريقه
نضع جميع الخضروات مع التوم والتوابل ويحشي بيه السمك ونضع شرايح البطاطس في قاع القالب ونرص السمك بعد حشوه ونضع عليه الخل والليمون وشرايح الليمون والزيت ويغطي بالفويل ويضع علي البتوجاز ثم يدخل الفرن ٢20 دقيقه وبعد النضج ننزع الفويل ونضعه علي الشوايه ويقدم مع ارز ابيض وبالف هنا وشفا
ويقدم
مراجعة شيف احفاد سيدة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق