الخميس، 10 مارس 2022

طريقة عمل السمك البورى مقدمة من شيف تسنيم ايهاب


 

طريقة عمل السمك البورى

مقدمة من شيف تسنيم ايهاب

مدة التحضير30دقيقة

مدة الطهوحتي تمام النضج

تكفي لعدد5افراد


المقادير

2 كيلوا سمك بوري

حزمه كرفس

2بصله جوانح

ملح وفلفل اسود 

كمون 

كزبره

شطه

معلقه توم مفروم

4ليمونه شرايح

نصف كوب عصير ليمونه

جزره مبشور

فلفل حار

حبه بطاطس شرايح 

3حبات طماطم مكعبات

نص كوب خل

4 معالق زيت


الطريقه

نضع جميع الخضروات مع التوم والتوابل ويحشي بيه السمك ونضع شرايح البطاطس في قاع القالب ونرص السمك بعد حشوه ونضع عليه الخل والليمون وشرايح الليمون والزيت ويغطي بالفويل ويضع علي البتوجاز ثم يدخل الفرن ٢20 دقيقه وبعد النضج ننزع الفويل ونضعه علي الشوايه ويقدم مع ارز ابيض وبالف هنا وشفا

ويقدم


مراجعة شيف احفاد سيدة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013