مدة التحضير ١٠ دقائق
مدة الطهي ٨ دقائق
المقادير
1 كيلو دقيق
600 سمن
300 سكر بودره
ذره ملح
فانليا
الطريقه
اضرب السمن والسكر مع ذره الملح والفانليا حتي يصبح كريمي انزل بالدقيق ويكون متعدد الاغراض والم العجينه كويس اتركها نصف ساعه في الثلاجه ترتاح. وتقطع بحجم صغير 15 جم وتشكل بمنقاش اومبشره اوبصامه اوحسب الشكل المتاح تدخل علي درجه حرراره 150 او 160 علي الاكثر لمده من 8 الي 10 دقائق وتزين بلوز اوكريز اوعين الجمل علي
حسب رغبتكم وبالهنا
مراجعة هند محسن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق