المقادير :
2 كوب من الدقيق
1كوب كامل من الزبده
ربع كوب من السكر البودر
معلقه كبيره من الڤانليه
5من البيض
رشه ملح بسيطه جدا
شكولاته بيضه
طريقه التحضير:
نضع السكر والزبده ونخلط بالمضرب او بالخلاط لحد ما يصبح القوام كريمي ثم نضع البيضه الكامله ونضرب تاني وبعدين ننزل بصفار البيض ومعلقه الڤانليه وبعدين ننزل بالتدريج بالدقيق ورشه الملح ونحضر صاج الفرن او صينيه ونضع فيها ورق زبده ونشكل عجينه السابليه أشكال حسب الرغبة ونضعها في الفرن وبعدين نتركه حتي يبرد وبعدين نضع الشكولاته البيضه تسيح في حمام البخار لتزيين ونضعها في طبق التقديم
وبالهنا والشفا
مراجعه /مروة صابر إبرإهيم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق