الخميس، 19 مايو 2022

طريقة عمل البسبوسة بالقشطة الكدابة والكنافة مقدمة من شيف شوشو عرابي

مده التحضير40دقيقة مده الطهي20دقيقة تكفي لعدد لايوجد المقادير بسبوسة كنافة قشطة كذابة طريقة التحضير طبقة من البسبوسة فوقها طبقة من القشطة الكدابة فوقها طبقة كنافة محمرة فوقها قشطة وقطع مانجو ورشة فسدق طريقة القشطة الكدابة ( ٢ كوب حليب + ٢ م طعام كريم شانتيه + ٢ م طعام نشا + ٢ م ص سكر ) على النار هنقليب لحد مايبقى قوامها كريمى نطفى عليها ونسيبها تبرد طريقة الكنافة ربع كيلو كنافة مفرزة هفركها واضيفلها كوب الا ربع سمن وادخلها الفرن على درجة ٢٠٠ لمدة ١٥ دقيقة وافضل اقلب فيها لحد ماتاخد لون دهبى اطفى عليها واسيبها تبرد و مش هضيفلها اى سيرب او سكر بودر طريقة البسبوسة اللى عايزها هنزلها فى الكومنتات لانها طويلة وبعد ماجمعنا الترويقة تتقدم وبالهنا والشفا طعمها خرافى وتقدم مراجعة شيف احفاد سيدة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013