طريقة عمل الباستا فلورا
المقادير
كوب وربع من الدقيق
2 بيضة
3معالق سكر بودرة
5معالق من الزبدة
معلقة صغيرة فانيليا سايله
رشة ملح
معلقة بيكنج بودر
الحشو
مربة فراولة
طريقة التحضير
وعاء ونضع بداخله الزبدة والسكر ونضربهم بالمضرب اليدوي وننزل ب2 بيضه وفانليا سايله ونضربهم وننزل بالدقيق والبيكنج بودر ورشة الملح ننزل بي التدريج ونضربهم جيدا حتي نحصل علي عجينة ناعمة ونغطيها بي استرتش ونضعها في الثلاجة نصف ساعه
نحضر صنية مدورة ونفرد فيها النص العجينة ونضع الحشو 5معالق من المربى ونفردها في الصنية كلها ونشكل باقي العجينة بي الطول ونرصها فوق الصنية وندخلها الثلاجه 10دقائق ونخرجها ونضعها في الفرن حتي اكتمال النضج ونخرجها ونتركها تبرد وتنقطعها وتقدم
مراجعة دينا محسن
تم النشر بواسطه /مروة صابر إبرإهيم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق