المقادير
3بيض
فانليا
كوب سكر ما يعادل 200 جرام
كوب الا ربع زيت ما يعادل 150 جرام
نصف كوب حليب ما يعادل 130 جرام
2 كوب دقيق ما يعادل 260 جرام
رشة ملح
معلقة كبيرة بيكنج بودر
2 معلقة كبيرة بيكنج بودر
طريقة التحضير
فى وعاء هنضرب البيض مع الفانيلا و كوب سكر لمدة دقيقتين ونضيف كوب الا ربع زيت و ١/٢ كوب حليب ونضرب ونضيف ٢ كوب دقيق مع رشة الملح و م ك بيكنج بودر ونقلب الخليط فى اتجاه واحد
نأخذ ربع الخليط ونضيفله ٢ م ك كاكاو خام ونقلب وفى قالب مبطن بزبدة ورشة دقيق هنصب الخليط الابيض وفوقه خليط الكاكاو وبالخلة هنعمل تمويجات وتدخل فرن ١٨٠ درجة لمدة ٤٥ دقيقة وتخرج نسيبها تبرد
وتتقدم وبالهنا
مراجعة دينا محسن
تم النشر بواسطه /مروة صابرإبرإهيم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق