المقادير:
نصف كيلو دقيق
ربع كوب لبن
ملعقه كبيره سكر
ملعقه كبيره لبن بودره
رشه ملح
ملعقه كبيره خميره فوريه
ملعقه صغيره فانيليا
ملعقه صغيره بيكنج بودر
ربع كوب زيت
ملعقتين كبار سمنه سايحه
ملعقتين كبار سمسم
ملعقتين كبار سكر
ملعقتين كبار قرفه
طريقه التحضير:
نبدأ نخلط الدقيق واللبن البودره والبيكنج بودر والسكر والملح ونقلب جيدا ونبدا ننزل بالسمنه والزيت ونبدا نبس المكونات جيدا ونبدا ننزل بالخميره واللبن ونخلط جيدا لحد متبقي العجينه طريه ونتركها ربع ساعه تخمر وفي طبق اخر نبدأ نخلط السكر والسمسم والقرفه ونقلبهم جيدا ونبدا نشكل القرص ونبدا نضع عليها القرفه والسكر والسمسم وندخلها الفرن علي درجه حراره ١٨٠ ونتركها تستوي ونبدا نخرجها ونقدمها في الطبق النهائي واتمني الوصفه تعجبكوا
مراجعه غزلان الراضي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق