خلية النحل بالشيكولاته
مقدمه من الشيف دينا عمر
مدة التحضير : 60 دقيقة
مدة الطهى : 15 دقيقة
المقادير
3 كوب دقيق
2 معلقة كبيره سكر
4 معلقة كبيرة زيت
معلقة كبيرة خميرة فورية
2 معلقة كبيرة لبن بودره
رشة ملح
ماء دافى للعجن
للحشو شيكولاته
الطريقه
اخلطى السكر مع الخميره مع اللبن البودرة مع نص كوب ماء دافى وسبيها حوالى 10 دقائق وبعدين انزلى بالدقيق ورشة الملح وقلبى وانزلى بالزيت وافركيه زى حبات الرمل وكملى عجن بالماء الدافى لحد ما العجينه تلم معاكى وتبقي عجينه طريه وغطيها وسبيها تخمر وقطعيها كور صغيره واحشيها شيكولاته ورصيها فى صنية والفتحه لتحت ويكون بينها مسافات علشان هتخمر تانى وبعد ما تخمر تانى ادهنى الوش لبن ورشى سمسم ودخليها الفرن على درجة حرارة 180
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدمه من الشيف دينا عمر
مدة التحضير : 60 دقيقة
مدة الطهى : 15 دقيقة
المقادير
3 كوب دقيق
2 معلقة كبيره سكر
4 معلقة كبيرة زيت
معلقة كبيرة خميرة فورية
2 معلقة كبيرة لبن بودره
رشة ملح
ماء دافى للعجن
للحشو شيكولاته
الطريقه
اخلطى السكر مع الخميره مع اللبن البودرة مع نص كوب ماء دافى وسبيها حوالى 10 دقائق وبعدين انزلى بالدقيق ورشة الملح وقلبى وانزلى بالزيت وافركيه زى حبات الرمل وكملى عجن بالماء الدافى لحد ما العجينه تلم معاكى وتبقي عجينه طريه وغطيها وسبيها تخمر وقطعيها كور صغيره واحشيها شيكولاته ورصيها فى صنية والفتحه لتحت ويكون بينها مسافات علشان هتخمر تانى وبعد ما تخمر تانى ادهنى الوش لبن ورشى سمسم ودخليها الفرن على درجة حرارة 180
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق