الصنف تورته
مقدمه من اميره شريف
وقت التحضير 30دقيقه
وقت الطهي45دقيقه
المكونات....
نص كيلو دقيق ايسبونج
6بيضاء
ربع كوب ماء
معلقه صغيره محسن جل
الطريقه تضرب كل المكونات في مضرب كهربائي
حتي يصبح كريمي ويتضاعف حجمه تقريبا15دقيقه ونضعه في صنيه مقاس24 يدخل فرن مسخن مسبقا علي حراره 180 بعد خروج الكيك يترك يبرد ويقسم علي 3طبقات بنسقي كل طبقه سيرب خفيف وطبقه كريم شانتينه ونكرر ثم نغلفها بلكريم شانتيه وتنزين بلفواكه او الشكولاه حسب الرغبه
مقدمه من اميره شريف
وقت التحضير 30دقيقه
وقت الطهي45دقيقه
المكونات....
نص كيلو دقيق ايسبونج
6بيضاء
ربع كوب ماء
معلقه صغيره محسن جل
الطريقه تضرب كل المكونات في مضرب كهربائي
حتي يصبح كريمي ويتضاعف حجمه تقريبا15دقيقه ونضعه في صنيه مقاس24 يدخل فرن مسخن مسبقا علي حراره 180 بعد خروج الكيك يترك يبرد ويقسم علي 3طبقات بنسقي كل طبقه سيرب خفيف وطبقه كريم شانتينه ونكرر ثم نغلفها بلكريم شانتيه وتنزين بلفواكه او الشكولاه حسب الرغبه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق