عجه خضار
مقدمه من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير ربع ساعه
وقت التحمير ربع ساعه
المكونات
كوب كوسه مبشوره
كوب بطاطس مبشوره
كوب جزر مبشور
كسبره خضراء مفرومه
3 بيضه
3 ملعقه دقيق
ملعقه بكينج بودر
ملح
فلفل
كمون
كسبره ناشفه
شطه حسب الرغبه
زيت للقلي
الطريقه
نبشر الخضار بشر رفيع ثم نرش عليه الدقيق كي يمتص الماء ثم نضع التوابل علي البيض ونضربهم جيدا ثم نضيفهم الي الخضار ونقلبهم جيدا ثم نسخن الزيت وبالملعقه نعمل قرص
ونقليها في الزيت ولانقلبها غير لما نتأكد انها تم تحمرها ثم نقلبها علي الوجه التاني وتخرج علي مناديل مطبخ ثم تقدم بالهنا
مديره قسم المطبخ أ / ناهد هشام ومروه جميل
مقدمه من الشيف جيجي فاروق
وقت التحضير ربع ساعه
وقت التحمير ربع ساعه
المكونات
كوب كوسه مبشوره
كوب بطاطس مبشوره
كوب جزر مبشور
كسبره خضراء مفرومه
3 بيضه
3 ملعقه دقيق
ملعقه بكينج بودر
ملح
فلفل
كمون
كسبره ناشفه
شطه حسب الرغبه
زيت للقلي
الطريقه
نبشر الخضار بشر رفيع ثم نرش عليه الدقيق كي يمتص الماء ثم نضع التوابل علي البيض ونضربهم جيدا ثم نضيفهم الي الخضار ونقلبهم جيدا ثم نسخن الزيت وبالملعقه نعمل قرص
ونقليها في الزيت ولانقلبها غير لما نتأكد انها تم تحمرها ثم نقلبها علي الوجه التاني وتخرج علي مناديل مطبخ ثم تقدم بالهنا
مديره قسم المطبخ أ / ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق