اعداد : ندى فاروق
سنه آولي مطبخ مع شيف ندي فاروق
سنه آولي مطبخ مع شيف ندي فاروق
طريقه عمل الزيت الحار في البيت بطريقه مضمونه والناتجه رائعه وهو رائعه لمرض السكر وله العديد من الفوائد ومفيد لاصحاب الرحيم ومحبب للكثير
أسم الوصفه :زيت حار
وقت التحضير :5 دقايق
وقت السواه :15 يوم
المقادير
زجاجه زيت لتر اي نوع تفضلي
ربع كليو بذور الكتان مطحون من عند العطار
الطريقه
نضع الزيت علي بذور الكتان ونقلبهم كويس
ونضع زجاجه الزيت في كذا كيس اسود واربطهم واعلقهم في البلكونه او اي مكان بيدخلها شمس وكل شويه ارج الزجاجه لحد 15 يوم
ثم نرج الزيت كويس ونصفي كويس جدااا بواسطه كذا طبقه شاشه نضعهم في مصفآه وننزل بالزيت
ونحفظه في برطمان ريحته وطعمه رائعه احلي من بتاع بره تماما
& ملوحظه اوقات الزيت مهما قاعد مع بذور الكتان مش بتفير ويفضل زي ماهو بعد ال15 يوم نعمل ايه نرمي لاطبعا خديهم زي ماهم وفي حله علي النار يغلو غلوتين بمدا هنشط بذور الكتان ونكمل باقي الطريقه
وبالف هنا
رئيس قسم المرآه والمجتمع : ندي فاروق
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق