ميني تارت سابليه
مقدم من المتميزة /سمر سنة
زمن التحضير /10 دقائق
زمن التسوية 20 دقيقة
المكونات/1كوب زبدة طرية -نصف كوب سكر بودرة -1 بيضة -فانيليا- 3كوب دقيق -رشة ملح -نصف معلقة صغيرة بيكنج بودر -كريم شانتيه وباستري للحشو-وشوكلاتات
الطريقة / نضرب الزبدة والسكر البودر ليفتح اللون -وننزل بالبيضة ورشة الفانيليا -وبعدين الدقيق والبيكنج بودر لحد ماتلم تترك ترتاح في التلاجة نصف ساعة وبعدين نشكلها في قوالب التارت الصغيرة
وتشكشك بالشوكة وتدخل الفرن للتسوية
وتخرج تهدأ ويحضر ليها كريم شانتيه مضروب ومعاه 3 معالق باستري بودر وفانيليا وسكر بودر ولو بالشيكولاتة نضع كاكاو بودر أو شوية صوص شيكولاتة معاها هتبقى طعمها خرافة ويتم قفل مسام التارت قبل الحشو بشيكولاتة مذوبة حتي لاتتطري التارت وتحضير بالكريمة أو جناش او اي حشو انت عايزاه وصوص شيكولاتة علي الوجه مع شيكولاتة مالتيزر أم اند امز وكريز من عند خامات الحلواني وممكن مكسرات طبعا وصحتين وهنا
😍
😍
رئيسه قسم فتافيت المطبخ / الشيف ايمان شلبي
مقدم من المتميزة /سمر سنة
زمن التحضير /10 دقائق
زمن التسوية 20 دقيقة
المكونات/1كوب زبدة طرية -نصف كوب سكر بودرة -1 بيضة -فانيليا- 3كوب دقيق -رشة ملح -نصف معلقة صغيرة بيكنج بودر -كريم شانتيه وباستري للحشو-وشوكلاتات
الطريقة / نضرب الزبدة والسكر البودر ليفتح اللون -وننزل بالبيضة ورشة الفانيليا -وبعدين الدقيق والبيكنج بودر لحد ماتلم تترك ترتاح في التلاجة نصف ساعة وبعدين نشكلها في قوالب التارت الصغيرة
وتشكشك بالشوكة وتدخل الفرن للتسوية
وتخرج تهدأ ويحضر ليها كريم شانتيه مضروب ومعاه 3 معالق باستري بودر وفانيليا وسكر بودر ولو بالشيكولاتة نضع كاكاو بودر أو شوية صوص شيكولاتة معاها هتبقى طعمها خرافة ويتم قفل مسام التارت قبل الحشو بشيكولاتة مذوبة حتي لاتتطري التارت وتحضير بالكريمة أو جناش او اي حشو انت عايزاه وصوص شيكولاتة علي الوجه مع شيكولاتة مالتيزر أم اند امز وكريز من عند خامات الحلواني وممكن مكسرات طبعا وصحتين وهنا
رئيسه قسم فتافيت المطبخ / الشيف ايمان شلبي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق