السبت، 27 يناير 2018

كفته الارز مقدمه من الشيف سحر شعراوي -موقع واذاعه اخبار العرب

 كفته الارز

مقدمه من شف سحر شعراوي

المكونات
توابل ملح شطه فلفل اسود

كيلو لحم جملي

بصلتان متوسطين

راس توم كبيره

خضره شبت بقدونس كزبره

كيلو ارز

طريقه التحضير

اولا نقوم بفرم اللحم وبعد نغسل الرز جيدا ونتركه يصفي نقطع البصل والخضروات طبعا بعد غسلها كويس جدا ونحضر التوم ونبدء بفرم   كل المكونات  ونفرم مره او اتنين او ثلاثه عشان تفرم كويس انا بصراحه  بطحن    الرز في خلاط التوابل عشان مايكونش خشن. وبعد نقوم بتصبيعها وتركها شويه ثم نقوم بقلبها بالزيت وبعد نعمل لها الصلصه طماطم مع توم مع فلفل حار وملح وبابريكا ونضعها بها ونطفي النار فورا تقدم مع رز شعريه وسلطه خضرا

الف هنا وشفا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013