الأحد، 28 يناير 2018

كفته محشبة جبنن موتزريلا وجبنه فلامنك مقدمه من الشيف إسلام عصفور -موقع واذاعة اخبار العرب

كفتة محشية جبنة موتزريلا وجبنه فلامنك
مقدمه من إسلام عصفور
مده التحضير نص ساعه
مده الطهى حوالى 10 دقايق

المكونات

نص كيلو لحمه مفرومة
  2 بصلة مفرومة ناعم
2 فص توم مفروم ناعم
 معلقة كسبره خضرة مفرومة ناعم ومعلقه بقدونس
 معلقة بقسماط
معلقة كبيره زبادى

معلقة صغيره من
 بهارات لحمه
 كمون
 فلفل أسمر
ملح
كسبره ناشفه
الطريقة

نخلط المكونات مع بعض كويس ونحطها فى التلاجه شويه ونطلعها ناخد شويه لحمه على ايدينا ونفرد بسيط ونحط الجبنة ونقفلها كويس

ممكن نعملها دايره أو صوابع زى ما تحبو ولما نخلص نحطها فى التلاجه 10 دقايق ونطلعها نقليها فى زيت بسيط على نار هادية لما تاخد لون من كل الجهات وتستوى

وممكن نسويها فى فرن البوتاجاز

طعمها لذيذ جدا مع الجبنة جربوها هتعجبكم إن شاء الله
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة لمدونة أخبار العرب 2013